18 июл 2019

Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır"

5:21
15 КОММЕНТАРИЕВ
subxanabbasov abbasov
subxanabbasov abbasov
аллах комек олсун
Cavid Xalilov
Cavid Xalilov
Amin
Рита Мирзоева
Рита Мирзоева
allah komey olsun size.iki uc gune yaddan cixacaq
Нежнее ножа
Нежнее ножа
Allah komeyiniz olsun mal mulk hecdi gerek olum olmuyaydi yenede Allahmbilen meslehetdir qoy evi yanan hamisi bunu unudacaq bir ev mal sahibi olsun Allah komeyiniz olsun
R OMAR
R OMAR
dayi gelnin cehizi hec,sag qaldigniza sukur edin
R OMAR
R OMAR
olenlerin ailesi neynesin bes
Ehliman Cerkezov
Ehliman Cerkezov
ozun salamatsan sukur ela ay nasukur balasi olanlar neynasin
злчин кайфула санк петирбруг
злчин кайфула санк петирбруг
аллах сизе комек олсун амин дейирем
Ulviya Gavadova
Ulviya Gavadova
Аллах сизе комак олсун иншаллах!!! Ай АЛЛАХ шукур сенин меслехетина !!! Урек дозмур бутун бу бедбехлия бахмага........
Исаев Расиф
Исаев Расиф
Аллах сиза сабир версин кардашлар оланлара рахмат
Lion Nikоn
Lion Nikоn
ALLAH KOMEGLERI OLSIN. AMMA INSALAR REHMET GEDIB ALLAH REMET EDSIN QOHMLARA SEBIR . CAMAHATIN ALESI YANIB BULAR ISE TAXTA TUXDA DERDI CEKIRLER. EYIB OLSIN.
ilkin aliyev
ilkin aliyev
ALLAH rehmet elesin gunahsiz insandilar
Ehliman Cerkezov
Ehliman Cerkezov
gunahsiz korpa balalar sizincun urayimiz yanir adamin dili galmir nasa demaya allah valideynlara sabr versin birda bela musibat basimiza galmasin , amin.
ИРЕН НЕРИ
ИРЕН НЕРИ
Bu hamisi texribatdi...Olkemizin siyasi iqtisadi inkiwafina manecilik toredib paxilliq edenlerin iwidi....Azerbaycan Respublikasinin inkiwafina paxilliq edenlerin iwidi...Allah ermenilere,ermeni xisletli insanlara nehlet elesin...Allah Prezidentimize, xalqimiza komek olsun...Amin...!
Х1ажи 1991
Х1ажи 1991
Хамысы тезе ремонтлуйуб евлери койне ев олмуюб орда

Раскадровка

Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır"
Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır" Видео: Yanan binadan geriyə bu görüntülər qaldı... Sakinlər "qan ağlayır"