15 июл 2019

Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani!

1:54
13 КОММЕНТАРИЕВ
Мариан Малик
Мариан Малик
Бункер спасёт от чего угодно, но только не от второго пришествия Христа. Спасется тот у кого чистое сердце найдётся
Catalin Bobeica
Catalin Bobeica
hello
♥ღ♥Ecaterina ♥ღ♥arpentin
♥ღ♥Ecaterina ♥ღ♥arpentin
Bravo
ion Gheorghita
ion Gheorghita
Super tare
lidia chisca
lidia chisca
молодец
mia m
mia m
bloger bravo
руслан фрунсе
руслан фрунсе
maladet aja va vi dodeauna svrjidul
Ludmila Roșca
Ludmila Roșca
superi
🇲🇩Gheorghe ✅L✔🇪🇦
🇲🇩Gheorghe ✅L✔🇪🇦
Bravo
Владимир Чеботарь
Владимир Чеботарь
50 лет назад уехал из молдавии приятно слышать родной язык
Anastasia Palancica(Mascautan)
Anastasia Palancica(Mascautan)
Da !Un adevarat om cu minte clara care s-a gandit nu la el dar la altii Sper sa fie o istorie dar sa nu aiba nimeni nevoie de acest adapost PACE TUTUROR!!!
Григорий Камбур
Григорий Камбур
Saracul, da cred ca nu sa asteptat ca arca aceasta o sal scape de batrînete. Ma gîndesc ca se priveste în oglinda si nu crede ca arca - nu la scapat de batrânete. Si chiar cu arca ai sa traiesti cu o luna doua mai mult - si apoi vei muri ca si toti oamenii, numa ca vei muri singur si de batrânete.
Boris Bologan
Boris Bologan
La mintea la care o ajuuns omenirea in ziua de azi trebue si asa ceva.

Раскадровка

Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani!
Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani! Видео: Un Bărbat a ÎNGROPAT 42 de autobuze, Iată ce minune a ieșit la lumină DUPĂ 40 de ani!