15 июл 2019

Bob cu turcanel...finalul nuntii.

dan bobeica
2:47
16 КОММЕНТАРИЕВ
ST IM
ST IM
felicitari baieti ,brav'o !
dan bobeica
dan bobeica
Adevaru ca eram kam kinuiti...oleac tare
ST IM
ST IM
asa'i viata de muzikanti
Gicu&Ninna Ginceanu_Curchi
Gicu&Ninna Ginceanu_Curchi
Ciassss
Януш И Розалина Запеску
Януш И Розалина Запеску
Bravo baeti
C V
excelent! ..doar că la basarabeni se cântă in stil moldovenesc,la romani - țigănește,la românii din vest sârbește și tot așa... E fain când cânți pentru plăcerea ta,dar,cu părere de rău,modoveanul de rând nu percepe așa muzică.Sănătate maximă și succes!!!
dan bobeica
dan bobeica
In primul rind a fost un final de nunta...in al doilea rind a fost o comanda de un muzicant...si in al treilea rin un muzicant adevarat tre sa cunoasca toate stilurile,nu poti sa cinti toata viata doar un stil de fapt pot dar cred ca ajungi la un moment ca nu te mai suporti singur pe tine..pin la urma muzica nu are margini orice muzica e muzica daca o cinti frumos..asa ca nu implicati legi si reguli in muzica..mai bine implicati suflet si simţ daca il aveti daca nu guriţa inchisa!!!
C V
N-am vrut să supăr pe nimeni,doar am avut în vedere că cu părere de rău moldovenii simpli nu percep așa muzică.Încă o dată sorry dacă am fost înțeles greșit și mult succes!
Valentin Maria Gau
Valentin Maria Gau
mai pe scurt bravo...nam cuvinte...
N VD
N VD
Respect Danuku ))
Igor Chetrari
Igor Chetrari
ceas
dan bobeica
dan bobeica
Multumesc din suflet pentru apreciere..
dan bobeica
dan bobeica
Reapect pentru toti cei care iubesc muzoca balkanica
Kristi T
Kristi T
Cu drag
Valerii Donici
Valerii Donici
Tre bien!!!
vasile pogor
vasile pogor
cllllas

Раскадровка

Bob cu turcanel...finalul nuntii.
Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii. Видео: Bob cu turcanel...finalul nuntii.