15 июл 2019

Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om.

Nicolae Petrov
0:44
14 КОММЕНТАРИЕВ
Аня ツ
Аня ツ
тронуло
ВИТАЛИ БЕЛЫИ
ВИТАЛИ БЕЛЫИ
astaii de kind lumea foarte corect
Sorin T
Sorin T
lol el vrea sa ii ingroape nicidecum sa ii salveze
Rikusik ( ړײ)
Rikusik ( ړײ)
Asta tu judeci dupa tine credc
Rikusik ( ړײ)
Rikusik ( ړײ)
Mikutsuuuu ce dulce e
Sorin T
Sorin T
e vorba de logica si da, asa gandesc eu. pentru caine peste=carne=se poate de mancat. daca e mai mult de mancare cainele stie ca trebuie de facut rezerve, la fel cum ai vazut tu in realitate sau desene animate cand cainele ingroapa oase) sau te gandeai ca vrea sa salveze oasele?
Лев Кетрян
Лев Кетрян
Человек к сожалению куда хуже животного.......как печально.
Лутфулло Юсупов
Лутфулло Юсупов
В 21 веке людей таких мало осталось, куда мир катится
Svetlana Sarev
Svetlana Sarev
el vede ca moare un suflet ..vrea sa-l ajute...... cind ingroapa ,el sapa............ oameni buni ..vedeti ce viata am ajuns....ca inima au numai animalele ...oameni cu suflet nu mai sunt...cu parere de rau...
Sorin T
Sorin T
Doamna, cu tot respectul. Fiti realista, aveti deja o varsta respectabila, experienta de viata. chiar credeti ca un caine vrea sa acopere pestele cu apa din cauza ca el stie ca pestele are nevoie de apa ca sa respire prin branhii? sa stiti ca e destul de destept sa isi dea seama ca poate misca apa cu botul si nu cu labele. si chiar credeti ca oameni cu suflet nu mai sunt?
Mansur Sulaymanov
Mansur Sulaymanov
Daje jivotnie drug drugu pomagauyt i socustvuet ami luydi kuda katimsay
Claudia S
Claudia S
Daca ne uitam atent in jurul nostru cu ochii vii plini e viata o sa observam multe lucruri frumoase ,minunate de la care putem invata ci-ar si pina la adinci batrinete, pentru aceasta nu este prea tirziu. Nu putem sa fim ,sa gindim la fel ,din tot timpul au fost oamenii diferiti, difera la cea ce e in launtru fiecarui om de pe pamint, daca alejem valori frumoase , curate, si ne dorim mult acestea , neaparat le vom dobindi si le vom pastra cu multa grija. Este Un Singur DUMNEZEU JUDECATAR de EL sa ascultam , numai asa putem sa traim frumos aici pe pamint pina In Vesniciile DUMNEZEULUI CELUI VIU SI ADEVARAT! acest animal e dragut si face lucrul de la care avem de invatat pe care noi oamenii , trecem nepasatori pelinga oameni la fel de istoviti de necazuri asemeni acestor pesti.
Tanya -Rodnitchi-(-Cazacu)
Tanya -Rodnitchi-(-Cazacu)
asaceva nu am mai vazut
Alexander 🦁
Alexander 🦁
nustiu, nu am gustat inima de caine ca sa va spun daca e mai buna decat a omului....

Раскадровка

Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om.
Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om. Видео: Este o dovadă că animalul are inima mai buna decât un om.