15 июл 2019

„Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie

Nicolae Petrov
1:50
15 КОММЕНТАРИЕВ
Lilia L
Lilia L
si ce vrea sa arate cu asta??????????????
Elena Tomashevschi
Elena Tomashevschi
​Ajunje la inima fiecaruia,,,Da te kinui ku ei,ii kresti mari,,zbor din kasa parinteasca ,,,si te uita
Наташа Бескун
Наташа Бескун
Не понятно???а где уловить начало ??
Liliana guriuc
Liliana guriuc
e adresare foarte potrivita catre Vladut
➡️♊ ⬅️
➡️♊ ⬅️
...foarte frumoase versuri...nu uitati kopii de parinti....m-ai dati kite un sunet akasa si intrebatiii de sanatate...
i p
i p
Vb dulce sub fiara ascunsa
Мария и Денис Швидченко (Мунтян)
Мария и Денис Швидченко (Мунтян)
не искренне
galina KG
galina KG
versuri f.frumoase si profunde,sper sa ajunga la inima copiilor care pliaca din casa parinteasca si sai faca mai grijulii in a scri un mesaj parintelui care-i asteapta...bravo Anjela!
i p
i p
Versuri frumosse care niki macar nu este alcatuite de dinsa,
tamara holban
tamara holban
​in orce caz istorioara e i nteresanta f erumos bravo angela gonta
rita veaceslav rotaru-rotari
rita veaceslav rotaru-rotari
La ea nu o sa ajunga nicicind aceste versuri frumoase,poate daca o sa fie si ea mama vor ajunge la mintea ei,dar pina cind ,va asigur ca ea nici nu stie cine e acest poet.
jenea c
jenea c
frumos((, ajunge la inima
‎ ‎ღIuℓianղล‪‬‎ ღ
‎ ‎ღIuℓianղล‪‬‎ ღ
da cum se numeste poezia?
Lena Coica
Lena Coica
tare emotionant!!!
Victoria Motruc
Victoria Motruc
Niste cuvinte de aur, imi dadeau fiori. BRAVO

Раскадровка

„Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie
Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie Видео: „Emoții atunci, emoții și acum”. Angela Gonța recită o poezie