17 июл 2019

Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze

Nicolae Petrov
2:35
14 КОММЕНТАРИЕВ
Ina Grigori
Ina Grigori
Domnul s-ăi ierte
♠ S G ™
♠ S G ™
Domnul s-ai ierte
cristin adriana
cristin adriana
Doamne,doamne atatea suferinte..pentru ce??? Copii anecati,copii ramasi fara parinti...sa va dea putere dumnezeu,sa treceti peste toate greutatile vetii ,rudelor condoleante..
P S M
P S M
Da cand sa intamplat
Илья Б
Илья Б
viteza......
P S M
P S M
Da da viteza ucide,,,,,,
P S M
P S M
Doamne fereste da cum parintii morti dar copilul fujea pe trasa,
♠ S G ™
♠ S G ™
multumesc
NADIA❤❤❤ ION GAMURARI
NADIA❤❤❤ ION GAMURARI
doamne fereste
Elena Erhan
Elena Erhan
Deja dosarul numai dosar rămîne.da pe Cristina si Nicolai.nui întoarce nimini înapoi lingă copilasu lor...dece Dumnezeu îi ia pe cei care au pentru ce trăi pe acest pămînt pentru as creste copilul care inca nu înțelege nimic..dece le-a spulberat toate gindurile,tot ce aveau de făcut în viitor ..dece doamne atîta nedreptate...să ramina copii orfani din prostia altora...domnu săi erte și sale fie terna ușoară..
Маriska )))
Маriska )))
Unde va grabiti doamne mai bine mai tirziu acasa si vii . Domnu sai odihneasca pe cei morti si copilului ii doresc succes in viata asta grea sa creasca mare .
💪♥♣♥ Анатолий Буруян ♥♣♥💪
💪♥♣♥ Анатолий Буруян ♥♣♥💪
Tu ai fost pe loc cind sa intimplat tot?
elena Maria
elena Maria
Nu pot sa inteleg Ce se pitrece in Tara Noastra Atitea Achcidente Atitea Lumea Se omoara in Trafik poate ceva nu se Kontroleaza Nic intro tara nu s atitea veti Omenest Moarte Omului i Se da O veata Trebue Pastrata Omeni Bun Nu Facet Akcidente Rudele Apropieatii Duk O durere Neagra Nu se mai Poate De suferinte nu Fiiti Negljentii Fata Unul De altul NU fiti Mindri la Volan cedati Unul La Altul Kit E dureros Kind se duk In Ceruri Apropieati Oameni buni Trezitiva Nu cinstiti la VolanVa doresk Drum Bun.
‎Ruslan 🕊 Liuba 🎀 Budistean 🕊
‎Ruslan 🕊 Liuba 🎀 Budistean 🕊
Dumnezeu sai erte.

Раскадровка

Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze
Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze Видео: Filmul tragicului accident de pe soseaua Chisinau-Leuseni. Tanarul tatic urma sa se angajeze