15 июл 2019

Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi.

5:23
11 КОММЕНТАРИЕВ
екатерина тодика
екатерина тодика
доамне де че сынтем рэй сэ ле дэи о букэцикэ де пыне ей доар няу нэскут ши примий пашь ня дус де мынуцэ яртэнеме домне дакэ авем пэкате ши нуй прецуим кынд трэеск
екатерина тодика
екатерина тодика
сэ вэ дее думнезеу сэнэтате каре нуй уйтэ
екатерина тодика
екатерина тодика
е греу де уйтат ей нау меритат сэ фие лэсаць пе соарта алтуя
Владимир Лысенко
Владимир Лысенко
Спасибо за такие слова. Это хороший урок для каждого ребёнка.
olga calmis
olga calmis
Mare jale, ...
VALENTINA DOMBOVARI-VIDRASCO
VALENTINA DOMBOVARI-VIDRASCO
Dureros ín suflet de cei ce se bat jok de páricii lor Odatá si ei o sá fie bátríni si o sá primeaská cea ce o fákut Dumnezeu e mare si are grijá de tot sufletul .Multumim la oamenii ku sufletul mare
Руслан Поповичь
Руслан Поповичь
Минте ыкап ну авец сэ лэсаць пе друм бэтрынул
Александра Турчинская
Александра Турчинская
ДУПЭ ФАПТЭ ЕСТЕ ШИ РЭСПЛАТЭ.
Jignea Tamara
Jignea Tamara
Părintii nu se uita nici odată!, ei veată pe pamint ne-u dat.... Flaminzi ei poate au ramas c-a să ne cresca, să ne educe, ne-au învătat ce-i bine si ce-i rau. Sa nu uitati de ei a cei care-i aveti parinti în veata, că ei v-așteaptă zi si noapte sa-i intrebati cumbo mai duceti TATĂ.....MAMĂ.
Сильвия Цуркану
Сильвия Цуркану
Doamnne fereste,cresti copii si eata unde ajunji
Valentina-Ilie Novitchi
Valentina-Ilie Novitchi
D-zeu sa va dea sanatate celor ce se gindesc la fapte bune si le infaptuiesc. D-ne ajuta si mai departe in lucruri luminate.

Раскадровка

Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi.
Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi. Видео: Este trist să auzi din gura unui bătrân ca a fost lăsat de copiii săi.