16 июл 2019

O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor.

2:16
19 КОММЕНТАРИЕВ
ZINA ciortan
ZINA ciortan
Doamne fereste de ciasul cel rau ,dar credca lia scos din nerabdare pe femeilia acestia si nu lia ramas de a face cevai .Pacat pentru copii sarmanii
tania obertas
tania obertas
Sarmani copii' ce destin mai au'
balan lilia
Aceste neplaceri se intimpla in tara noastra numai din cauza ca femeia nu este protejata si ajunge la un moment dat ca isi face dreptatea singura asa cum poate!!!!!!!
Matei Nicolai
Matei Nicolai
mmmmdddddddaaaaa e buna puica pentru ca a facut asa ceva
Valentina Osadci (Demian)
Valentina Osadci (Demian)
Roata vremii si-a schimbat directia.....Pacat ca inr'un caz sau altul suferintele ycad pe seama copiilor.In astfel de cazuri unica solutie este DIVORTUL ,asa cum se face intr-o lume civilizata .
efimia clubova (dicusar)
efimia clubova (dicusar)
Doamne ce se itimpla de asa multa rautate are lumia sii sufera copii ne vinovati pamasi fara mama sii tata
Galea Goncearenco
Galea Goncearenco
Doamne fereste de asa tragedie...e strigator la cer
Matei Nicolai
Matei Nicolai
mmmmmdddddddaaaaaaa doamba aveti o mare dreptate cu asta
Matei Nicolai
Matei Nicolai
imi cer scuze doamna am vrut sa scriu
ss ss
Ingrozitor.
parascovia snegur
parascovia snegur
Jalnik alcoolu mereu a facut nymai sfirsit RAU
Aна Болдурат
Aна Болдурат
NUMAI EI STIU CE SE INTIMPLA IN FAMILIEA LOR
ik kip
ik kip
numai ei doi stieau ce se intimpla
A 👑 M
A 👑 M
ce trist ca copiii au ramas singuri
Ника Дуган-Мыца
Ника Дуган-Мыца
DA DAR CIND SOTII ISI BAT SOTIILE NU VEDE NIMENI CEVA O FOST DE SARMANA NO MAII TINUT CONT DE MINTE SI PUTERE
Горавро Зщгн
Doamne fereste foarte rau si dureros
Eudochia Martiniuc (Romandas)
Eudochia Martiniuc (Romandas)
Bolnava de kap, trebue konsultata
Маричика (ړײ)
Маричика (ړײ)
lumea asta is esa dama din mint incet cu incetu
Romeo C
Romeo C
imi pare rau pentru copii,pentru ca au fost martori la scena asta si pentru viitorul lor.

Раскадровка

O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor.
Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor. Видео: O femeie şi-a omorât în bătaie soţul de faţă cu cei doi copii ai lor.