16 июл 2019

Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției

5:30
16 КОММЕНТАРИЕВ
Constantin Draganel
Constantin Draganel
A fi un potlogar nu trebue neaparat s-a fii cu camera de luat vederi in mina. Cu orice pret Oleg B. doreste s-a descredeteze politia. Nu este o persoana atit de importanta in RM ca toata politia sa-i cada in genunchi, nu are nici cea mai mica inchipuire de ancheta, nici de toate actele normative si legislative ale RM care reglamenteaza lucrul politiei. Numai cei de la lumea interlopa se lupta cu politia si merg contra legislatiei in vigoare. Prin toata activitatea sa direct sau in complice activeaza brat la brat cu infractorii. Pentru comfirmare de activitatea politiei poate s-a viziteze penitenciarele si s-a asculte pentru ce se afla in detentie infractorii. In viitor ii doresc succes lui OLEG BLEGU ( m-a scuzati brega)
Ваня Харюк
Ваня Харюк
vreti in europa idiotilor jos pldm pl pd plr asa o sa ajunga cu fiecare
Andrei Gobjila
Andrei Gobjila
brega tu cred ca esti ruda lui matasaru si laguta
Elena Magleli(Beschieru)
Elena Magleli(Beschieru)
AAAAAA ATì DAT DE DRAKU ....POZOR....LA NOì ASA E KONDUCEREA CìNE PLàTESTE ASELA TRECE
SLAVUNKIK- DOINITA  TURCAN
SLAVUNKIK- DOINITA TURCAN
Pidarasi militea noastra numai vafa in culo
Aliona Rudenco(Dogotari)
Aliona Rudenco(Dogotari)
da aşae beţi la volan şi poliţia nu pune amendă că toţi au pe cineva mai sus.
Vasile Ciobanu
Vasile Ciobanu
aceeas istorie e si la floresti coruptiea predomena
Www Www
Numai zi...stiu destul de bine cu ce se ovopa politia de la singerei..toti traesc numai pe coruptie cu cu 2 ani in urma in ograda sa a fost batut tata meu si speriati copii in casa..un pacat din sat a virit bani la politie si la scos pe risu cela care mia speriat copii..nui nimic..degraba plec acasa..tata a fost batut tare ca are ghimatoma si in ziua de azi ..isi perde cunostinta din cind in cind da fiica de 5 ani e speriata ca nustiu unde sa ma mai adresez..tot cu Brega voi scoate tot la iveala...Politia din Singerei!! Va fac surpriza.
Constantin Draganel
Constantin Draganel
Profilul tau este inchis contacteaza-ma +7 (985) ...-..-.. Daca esti in Moscova
Www Www
зачем??
Constantin Draganel
Constantin Draganel
Можешь не сомневаться помогу, существует же уголовно-процесуальный порядок.
Constantin Draganel
Constantin Draganel
Brega face numai vint, dar actiuni concrete din partea lui nu se vad.
VIP Ков
VIP Ков
Debil Brega ista ,inca mai este si nascut in raionul Singerei,pe carel face de ris.....
diana Nwabueze
diana Nwabueze
Brega!daca asi putea asi face Mai mult ca tine.lumea e intimidita Si plina de frica.cum Ai spius Si Tu..is drugi..colegi...mai sus ca noi....Sa stii ca esti bravo.puternit..te admit.asi comenta la infinit.saracia.minciuna din r.moldova.dar nu am puterea Si suportul care Il Ai tu.bravo Si daca Mai reusesti mergi inainte.poate tu reusesti a schimba ceva.
V-V B-B
V-V B-B
da de ce e debil,ca nu este ca voi niste prosti
CICCEA BOLEAC
CICCEA BOLEAC
Mda trist

Раскадровка

Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției
Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției Видео: Protest la poliția din #Sîngerei contra corupției