16 июл 2019

Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca

2:14
17 КОММЕНТАРИЕВ
emil kojocari
emil kojocari
da ce matusika nai miros.
Mariana Bruma (Frunza)
Mariana Bruma (Frunza)
Fuuuuu, in ziua de azi nu Trebuie de mincat nimic .
K I A
K I A
ce fel de amenda oameni buni.inchisa ghereta ku totu..
Zinaida -Зинаида
Zinaida -Зинаида
Vai,idiotizm -----cum asa?
RT AP
RT AP
Gaina grill ? Voi ce glumiti ? asta nici iarna n-o cumperi , nu tocmai vara... Hai cu totii sa avem grija ceia ce mincam...
неееееее про
Приятного аппетита
Таня-Юра Лупашко(Цуркан)
Таня-Юра Лупашко(Цуркан)
Фууууу
Виорика-Вика Ченуша
Виорика-Вика Ченуша
Ужас
AN GM
AN GM
Afosti dupa betie si na via mirosi
ГАЛА ГАЛА
ГАЛА ГАЛА
ужас !!!!!
LADY DY
LADY DY
Sa fie de invatatura pentru ceilalti, cea mai buna gaina este din curtea bunicii..... insa pentru cine a cumparat... imi pare rau... trebuie inchisa ghereta URGENT!!!!!!!!!!!!
Banari Mihai
Banari Mihai
da! interesant ! daca sunteti asa convisi ca trebuie inchisa! cit timp trebuie ca intr-o bucata de carne sa apara viermi! sigur nu 12 ore: inca asa lume credula nu am vas!
Iura Alina Barbaros(Turcanu)
Iura Alina Barbaros(Turcanu)
Aicia fratilor cum sar spune (палка с двух концах), da poate cai gresala lor, dar poate ca incurca cueva buticu ,la noi ii tara minunilor ,mai ales sa repara trotuaru flux de tracatori asa ca sar putia nu de izbit cu mentariile,oamenii foarte adecvat a luat vina asupra lor.
Iulia Sterpu
Iulia Sterpu
doamne...nu mai mananc gaina...
Natalia Gutu(Ciubotaru)
Natalia Gutu(Ciubotaru)
dintro zi asa viermi nu putea sa faca asa ca ceva nu e curat
Angela Cercasov(Lesan)
Angela Cercasov(Lesan)
Bine zis ,"țara minunilor"
Alex Dogar
Alex Dogar
Gata cu găina, mâncați cocoși

Раскадровка

Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca
Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca Видео: Găină grill plină cu viermi! Asta a cumpărat de la magazin o femeie din Soroca