Подборка: Новости Молдовы, 16 июл 2019

Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani

3:05
14 КОММЕНТАРИЕВ
Vitalie Ceban
Vitalie Ceban
BRAVO EI EA FACE UN LUCRU BUN SAI DEA DUMNEZEU SANATATE
Lilia Cazacu-Tutunaru
Lilia Cazacu-Tutunaru
Bravo!
Sabina Tabacaru(Cojocaru)
Sabina Tabacaru(Cojocaru)
Pacat ca nu a facut studii,asta e om de stiinta...asa perseverenta si atentie unei idei,doar invatatii ce fac cercetari cu anii...o au. Bravo matusa! cine-ti va mosteni genele,are sanse sa ajunga om de cultura.
Ion Tamara Veringa (Papuc)
Ion Tamara Veringa (Papuc)
sanatate matusicai
Olia Ciobanu
Olia Ciobanu
2 oameni si o fata....bravo...pozitiva bunikuta
elena cociu
elena cociu
Sànàtate màtushicài
Ana Romaniuc
Ana Romaniuc
sanatate matusicai
LIDIA PISICA-Bejenaru
LIDIA PISICA-Bejenaru
Mai rar asa oameni intilnesti in ziua de azi Bravo iti doresc multa,multa sanatate macar pina la 120 de ani ​
Rina S
Asta și mie mea plăcut e tare
( dorina)
( dorina)
doi oameni si o fata
Родика Табунчик Цуркан
Родика Табунчик Цуркан
Бунелул меу ын 1975,кынд о ешит ла пенсие со аранжат ла чимитир ка ун фел де паламарь. Бисерика ера стрикатэ. Ши тот авя аша кает. Ши ла мулць оамень о фост де ажутор каету пынэ о дечедат бунелу ын 1998.
Валентина Ливадару (Скутару)👑💖
Валентина Ливадару (Скутару)👑💖
bravo babuta ! nu are rele dorinti sa traiasca sa imple caietu
Ala Sandor (Lascu)
Ala Sandor (Lascu)
​bravo bunicuta sanatate ei
Andrei M
Andrei M
doi oameni si o fata

Раскадровка

Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani
Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani Видео: Pasiune iesita din comun pentru o batrana din Rascani