Подборка: Новости Молдовы, 16 июл 2019

Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași.

2:00
13 КОММЕНТАРИЕВ
Veronika Solonaru(Paviliot)
Veronika Solonaru(Paviliot)
DUPA TOT CE A FACIT TREBUE SA STEE SUB SOL PE PAT DE SCINDURA
sergiu Melenciuc
sergiu Melenciuc
Da Viata la Pensioneri nui în pericol c a furat banii pentru pensile batrînilor
sergiu Melenciuc
sergiu Melenciuc
Rastrel mudaculyi
G P
G P
Ea suka nui fericit mare pulaban
G P
G P
Filat trebue pe veata inkis la puscarie ,
olga mursa
olga mursa
rudele is tare jalnice
Raisa Lisa
Raisa Lisa
​репэрация тот дин де пе келя оменилор пушкария пентру тоць е пушкэрия
M LT
M LT
da undis banii in rominiea
TANIUSA C
TANIUSA C
tot pe banii furati de el rudele iau facut comoditati.si mai ales pe banii poporului
sveta  buruiana
sveta buruiana
Iau facut reparatie ca sa aiba comoditati dar din banii cui ? Din spatele nostru nui destul ca avem un salariu mizerabil dar si de aici ne mai amagesc idiotii.
sergiu Melenciuc
sergiu Melenciuc
Pi dînsu si pe sefu penitenciarului trebu de înpuscat unica esire din situatie ei ca boeri si poporul muoare de foame mudasii
sergiu Melenciuc
sergiu Melenciuc
Din banii sármanilor Pensioneri sau mai bine zis din banii Înprutatii cine stie din c'è Tará
M LT
M LT
inbli tati la zarabotcada aisi baldeesc

Раскадровка

Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași.
Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași. Видео: Filat trăiește mai bine la închisoare comparativ cu alți pușcăriași.