16 июл 2019

Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV

1:22
17 КОММЕНТАРИЕВ
Caroline Carol
Caroline Carol
Interensantă lume avem de criticat e tare ushor.... dar nu vreți voi oare sa lucrați acolo și sa vedeți cum e cind n-ai cu ce lucra si nu dau ajutor cei de sus nimic da rezultate bune cer da din buzunarul lucrătorilor eu zic de asta cam văzut lucrurile mai de aproape și fiți realiști ca și pe acestea spitale le închid nici in așa fel degrabă n-o sa avem și dacă așa tare nu va place puneți mina și veniți la ajutor dac vreți condiții și e de DORIT LUME!!! Chiar sunteți niște nesimțiți și nu mie Rușine chiar și porci reali unde plecați nu păstrați nimic rupeți furați distrugeți murdăriți picioarele pe perete puneți pe sub scaune lăsați hirtii in veceuri lăsați niște urmări ca după asta nu mai poți intra dar nu va vine prin cap ca lucrătorii care string toate mizeriile după voi îs tot oameni ca voi dac ceva. Și dac vreți condiții păstrării dragii mei și o sa aveți condiții bune!!!
Moldovan Stela
Moldovan Stela
Aici nu e vorba Ca cineva pastreaza sau nu ! E vorba Ca cu aceiasi ambulanta cu care se duce bolnavii se Cara Si pietris ! E normal oare ? Nu cred Ca Daca ar cere spitalul vre-un ajutor, ministerul ar refuza ! Aici tine de altceva ! Si anume de buzunarul cit mai larg Si Mai incapator ! Din cauza acestei ambulante , in urma unora accidente routière multi Si-au pierdut viata pina la spital , din cauza Ca ambulanta nu e dotata cu strictele necesare ! Si prin satele invecinate sint ambulante Mai bune ! Sau la sate sint alti oameni si se pastreaza Mai bine ?
Caroline Carol
Caroline Carol
Eu mai sus am scris ce-am văzut eu... dar acestea ce-ați zis scriti la ministerul nostru așa toți zic prin scrise dar cind ajung in fata toți tac
Katerina Buş
Katerina Buş
Nam cuvinte *)
Maria Bolbocean
Maria Bolbocean
Da ce acesta care a carat piatra si alte materiale, cred ca a platit 8 000 de lei, caci eu cand am avut nevoe de urjenta si asistent medical nu mi sa dat, Am fost transportata la Chisinau fara nuci o pastila de dureri si miau cerut 8000lei
Vera T
Vera T
SI IN keniya situatia e mai buna
Vera T
Vera T
am ramas in urma si de AFRICAbrava conducerea tarii
Victor ㋛
Victor ㋛
Pai astai Moldova de toate se poate din pacate legea nui si coruptia e in prim plan.
Nina Chifeac  ( Zaiat)
Nina Chifeac ( Zaiat)
Va rog frumos nu dati informatie gresita ,in primul rind nu este aratat urgenta,dat spitalul raional si sectia de primire ,si nu este ambulanta de la urgenta ,auosanitarele de la urgenta au inscriptie "903" si semnul" crucea vetii "de culoare albastra.Este foarte usor de judecat pe toti,dar nu luati in consideratie ,ca au ramas foarte putini lucratori medicali tineri si curind o sa vie timpul ,ca nu o sa aiba cine sa va acorde ajuor medical si stunci o sa intelegeti si o sa apreciati munca grea pe care o fac azi ,in condiitiile ce sunt lucratorii medicali,,nopti nedormite ,stresurile.....asa ca inainte de a judeca pe cineva ginditiva bine ce vorbiti ...
Moldovan Stela
Moldovan Stela
Mama mea tot a fost lucrator medical , mi-a povestit din ce kauza a renuntat ! Si tokmai , in 16 decembrie 2015 cind a avut loc in corjeuti un tragic accident cu o asemenea ambulanta a fost dus Un ranit la briceni, nu a fost nici o inscriptie pe masina 903 sau altceva ! Sa fim seriosi ! Vorbiti de medici Ca nu vor Mai fi ? Pai Mai bine mori acasa decit cu asa medici ! Fusese-m la Un control si medicul Clius Ia zis parintilor Ca in putin timp sa se pregateascq de ce e mai rau , au trecut 9 ani si sint inca in viata ! Alt exemplu , cu micuta de citeva luni din tabani ce sa intimplat ? Pai cum sint medici asa Sint si ambulantele, poate Mai rau de atit ! Vai vai vai , rusine de asa medici care stau cu buzunarele larg deschise si iti Mai spun Ca o da mai trebuiasca sà Mai veniti pe la mine ! Mii greu sa mai vb dar sint multe de spus ! Rusinea si frica nu exista in tara asta de hitie Si banditism etc !
Игорь Поповчук
Игорь Поповчук
Вижу старый списанный УАЗ "буханку", как раз что бы камни возить. Всяко лучше чем носить в карманах
Игорь Поповчук
Игорь Поповчук
А, и вижу ободранные стены. Это просто денег нет. Спасибо партии родной, ночами не спит, всё о народе думает.
Rodica 1
Rodica 1
Doamna da in Corjeuti sunt doua ambulante de ce nu o apelat la cei din sa ca era mai aproape si nu judicati ca tot norodul eam invatat cu banii ca unu bogat are da unu sarac nare si nui crezut ca nare
Moldovan Stela
Moldovan Stela
Pentru ca ambulantele in corjeuti au adus ku mult dupa accident , de aia , doamna ! Si in sat tot de aceasta ambulanata era numai ka nu a vaZut nimeni sa care nasip sau pietris cum s-a vaZut la briceni ! Intelege-ti ?
Moldovan Stela
Moldovan Stela
Nu am spus de bogati si Saraci pentru ka Nu pot , ambulantele trebuie platite din banii statului nu bolnavu trebuie sa plateaska ! La ce Mai e spital ka il finanteaza bolnavii ? Iar salariul medikului il face tot bolnavul plus ce Mai are de la stat ! Bun, a fi medik la noi inseamna afacere bine sudata , la fel e si apacerea preotilor !
Livia Livia
Livia Livia
Degradeaza Nordul-- catastrofal!!!! se vede ca cineva are interesul ca fruntea sa se aplice in-JOSSS!!!! Dar ce pacat -!! Oameni gospodari, muncitori si bine manerati--- PACAT , oh CE PACAT!!!! Neavind acces la elementar,, cit de putin la -- SANATATE!!!!
Livia Livia
Livia Livia
Se spune in cartea sfinta ca cine nu munceste , sa nu manince -- Dar acesti Oameni ,, aceasta LUME - Au muncit, s-au spetit ... De ce sa naiba acces la ceea bine meritat??????De ce? De ce e asa ???De ce ......................?????????????????????

Раскадровка

Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV
Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV Видео: Cu urgenta la Briceni se transporta si bolnavii si petris in saci -Curaj.TV
Похожие видео

Scandal la spitalul din Briceni. Zeci de oameni au ajuns cu nervii la pamant, fiind nevoiti sa astepte ore in sir pana ajung in cabinetul medicului. Noua procedura de primire a pacientilor -----> http://go.protv.md/Tpi8

Mihaela Tabarcea
16 июл 2019
Длительность: 2:18

Scandal cu TBC și corupție la o grădiniță din Nord - Curaj.TV

16 июл 2019
Длительность: 15:34

Surpriza speciala pentru doamna Anisoara din partea cumnatului Vasile si soacrei Estera din Spania,satul Tabani raionul Briceni!

Surprize pentru persoanele dragi
16 июл 2019
Длительность: 2:41

Ion teaca vs gula corjeuti

16 июл 2019
Длительность: 1:29

FATA MAMEI SE MARITA CORJEUTI 2015

Foto-video PARIS Vasile Bursuc 0644860137
16 июл 2019
Длительность: 3:33

Vinzatoare din Corjeuti uimita ca cer bonul - Curaj.TV

16 июл 2019
Длительность: 3:43

Vînd iepuri. Îndeamnă Anatolii, sat.Corjeuți, r.Briceni, tel. 069968486

Indeamna Anatolii
16 июл 2019
Длительность: 3:08

Coruptie de sate intregi la vama Criva,Briceni.Curaj.TV

Baraliuc Denis
16 июл 2019
Длительность: 6:46

Familia Robu, s.Tabani, Briceni

16 июл 2019
Длительность: 1:07

Surpriza speciala pentru tinerii insuratei,Vadim si Ilinca,din partea prietenei Svetlana din Italia,satul Tabani,raionul Briceni!

Surprize pentru persoanele dragi
16 июл 2019
Длительность: 4:17

Are mama o fetita!

Marina- Almira- Valeriu Munteanu
16 июл 2019
Длительность: 1:48

Lucian si Crina 22.08.2014 Clip de Nunta, Moldova, OUR WEDDING

16 июл 2019
Длительность: 3:41

Mihaela o sa ne lipsesti enorm de mult

♥A♥ A♥
15 июл 2019
Длительность: 4:49

Sa fiți alături de părinți...

Marina- Almira- Valeriu Munteanu
16 июл 2019
Длительность: 1:00

Moldova Our Wedding Lucian si Crina 22.08.2014

16 июл 2019
Длительность: 53:04

Adolescentul de la Briceni, adus la Chisinau cu un elicopter SMURD - Pro Tv Chisinau

Victor Dasha Voroshan
16 июл 2019
Длительность: 1:28

Video-0-02-03-01c1189ed2a909fc981c2a3effc12ebaab125196db59bbb06d3f67a5f73e3a21-V.mp4

Natalia Antoci (Vremea)
16 июл 2019
Длительность: 2:36

Parisul cu Turn Eiffel din nordul Moldovei la Corjeuti. Satul care i-a impresionat pe francezi

16 июл 2019
Длительность: 3:00

Dumnezeu sa va ierte,vam iubit va iubim si o sa va iubim mereu,sa va fie tarina aseara 😢😢😢😢

✔Michely ✔
16 июл 2019
Длительность: 2:38

Flori cu Surprize Livrare in Briceni! 20665

16 июл 2019
Длительность: 2:07