14 июл 2019

Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore!

1:14
7 КОММЕНТАРИЕВ
Iulia Terenti (Costash)
Iulia Terenti (Costash)
Ca sa shtii ,ce trebuie(!!!!)sa beai,p/u a curati ficatul-trebuie NEAPARAT(!!!)sa consulti medicul!In cait priveshte "slabitul-72h"---nu exzista!!!!--Slabeshte Sanatos::maincaind bun,putin shi la timp,complectaind cu putin exzercitiu fizic(plimbari rapide dupa prainz,cina...)Fiti Sanatoshi shi nu va lasati indushi in eroare de cei falshi!!!
Tatiana ))))
Tatiana ))))
Imi place cum dinsa citeste , nu 7 - 10 zile , dar 7,1,0 zile , nemaivorbind de accent !!!
Валентина Кулакова
Валентина Кулакова
А что некому перевести на русский?
Наталья Фиодорвна
Наталья Фиодорвна
Este un robot google nu vorbește o persoana
Elena Demenet
Elena Demenet
!!!!
M И
M И
Тоате простииле поць гэси нумай пе нет. ....
Valentina și Vladislav
Valentina și Vladislav
Ca să slăbești în 72 de ore,trebuie să te fugărească un urs.Te urci iute într-un copac și aștepți 72 de ore să plece ursul.Dacă mai clatină ursul copacul,slăbești și mai repede...se curăță nu numai ficatul dar și intestinele de frică!

Раскадровка

Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore!
Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore! Видео: Ce trebuie sa bei ca sa-ti cureti ficatul si sa slabesti in 72 de ore!