16 июл 2019

Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci

0:26
16 КОММЕНТАРИЕВ
Natasha Ion Ciorici
Natasha Ion Ciorici
precis is moldoveni
w s
w s
nare importanta cine sint dar la baieti bravooo asa se face....
marcu S
marcu S
respct :
█▓▒░ﮚēṝḡìū░▒▓█ ιllιlι♓
█▓▒░ﮚēṝḡìū░▒▓█ ιllιlι♓
Precis ca Scofeld o fost
Tatiana Schipschi(Adam)
Tatiana Schipschi(Adam)
​poate pe tine te arata cu degetul ,dar nui pune pe toti pe un cintar,fiecare judeca dupa dinsul si tu tot
Дмитрий Pангу
Дмитрий Pангу
uvajuha
A L
A L
respekt
M K
M K
​malati patani
Sahaidac A
Sahaidac A
Iaca aista ii gon polnii, cel putsin unde is eu sh pe unde am fost putsin cine shtie pe unde sa gasashte moldova, sh intre romìni sh moldoveni nui nici o asamanare! Doua poporuri care gìndesc sh fac in mod divers (kiar sh daca vorbim aproape aceiash limba) sa shtie mai mult de romìni, albanej, marokini, africani sh cam asha.
Sahaidac A
Sahaidac A
Si iaca cei cu laudarea asta a hotilor? Respect, bravo, uvajuha sh asha mai departe.. Sa vad kìnd va intra cineva in casa la voi sa va pizdeasca tot ce avets sh nu avets, dac as mai laudats asha baitsai. Cei drept ii drept ca numa in filme asha ceva sa vede..))
Sahaidac A
Sahaidac A
Russia dam ii altcv..
Igor- Mihaela Pascal (Plesca)
Igor- Mihaela Pascal (Plesca)
acestai furt nu jaf
V A N E A si vsio
treb sa sie moldoveni... 100%... malaceaga...
Andreevღ Gabriellaღ
Andreevღ Gabriellaღ
Dapoi rusie is cei mai sinceri oare nu vati muscat limba???
Andreevღ Gabriellaღ
Andreevღ Gabriellaღ
Is buni shi moldoveni si italieni si germani si rusie etc etc in toate tarile se gasesc shi rei shi buni
BUCUR DOREL
BUCUR DOREL
Ребьята не забудьте делится

Раскадровка

Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci
Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci Видео: Jaful secolului la Berlin. Hotii au sapat un tunel de 45 de metri, pana la seiful unei banci