14 июл 2019

Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate!

Punctișor în spațiu
4:33
14 КОММЕНТАРИЕВ
AՄRΞԼ ะ
AՄRΞԼ ะ
mai bine filmai la piata centrala in Moldova
DIANA BUTUCEL
DIANA BUTUCEL
Bravoooo chaval !
Andrian Ganta
Andrian Ganta
Super respect
Serghei Dumitras SD
Serghei Dumitras SD
maladets
Serghei Dumitras SD
Serghei Dumitras SD
vina acasa
Наталья Гидиу(Спыну)
Наталья Гидиу(Спыну)
Красавчик
alexeiMaxim Mocanu
alexeiMaxim Mocanu
Aai esit ciustiulia an lume cine nuti da voe sati faci si tu curat acasa astepti sa vina europa de peste deal
alexeiMaxim Mocanu
alexeiMaxim Mocanu
Daca esti un rapanos acasa sa nu te socoti mai curatel an Europa si sa nu uiti nici odata de unde teai pornit tot acolo ai ca vii
Valera Terna
Valera Terna
Ciumadan
Sasa nadea Neboisea
Sasa nadea Neboisea
mare patriot mai esti mai bine pe tot gata de cit sa faci singur
Costel Borsh
Costel Borsh
Bravooo!!!
Pavel Moldoveanul
Pavel Moldoveanul
Trezeste-te Republica Moldova si aduna-ti "Patriotiii" Sa alungam din tara pe ocupanti,rusi si hoti. Destul cit am rabdat pe acest-i ocupanti si rusofoni.... Spuneti-va cuvintul,care ne-au ocupat si inghenunchiat... Acum ori niciodata sa-le punem in ghiari,care au facut tot raul Igor Dodon curva rusilor,Bolea,Smirnov,Voronin si Crasnoselschii si multe alte nume care au fost demult uitate... Nu vreau razboi cu arme,ca in 1992 vreu unul de cuvintul,nu vreu ca copiii si stranepotiii sa plinga la mormintul meu. Ridica-ti Moldoveni capul si nu lasa tara la ocupanti,care se bat joc de tara si popor,ca fiara cum fac rusiii in alte state! Eu stiu ca neamul nostru mai are si adevarati barbate,ce vor ca mine sa scape de ocupanti si criminali... Avem asta-zi nevoie de "Patrioti" si "Adevarati Barbati" care sa stea la strja tariii si sa scoata la iveala tot adevarul!!! Plecati din tara mea sfinta ocupantilor si rusofonilor,caci eu o sa-va maninc!!!
ܓܨAdela Kilaru ܓܨ
ܓܨAdela Kilaru ܓܨ
Precis nu esti sanatos la cap
dutca ana gheorghe
dutca ana gheorghe
parca nui si el din moldova

Раскадровка

Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate!
Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate! Видео: Un moldovean nervos in Barcelona, orașul în care toate-s invers... Are dreptate!